הלוואות בערבות מדינה לפתיחת חנות רחוב שווארמה חדשה – הכי מקצוענים סל יועצים

יזם מקצוען בתחום הכנת הבשר, הבין שעכשיו זה הזמן שלו לקבל הלוואות בערבות מדינה לפתיחת חנות שווארמה חדשה, היזם יודע לבחור נכון את המוצרים שהוא עובד איתם, את המיקום של העסק שהוא רוצה לפתוח, את העובדים שיעבדו אצלו וגם את הפתרון הכי נכון עבורו לפתיחת עסק חדש 

מי זכאי לקבל הלוואות בערבות מדינה

    להשארת פנייה זריזה

     

    קורות חיים

    היזם החל את דרכו כעובד מהשורה ובמשך שש שנים עבד כשכיר במכירה ישירה ללקוחות של שתייה קרה וקינוחים באחד הברים הגדולים בישראל, למד ועבד בהכנת קפה משובח לעוברים ושבים, הכין שייקים מעולים של שתייה, הכין קינוחים מצוינים ללקוחות, וכך הוא התקדם והפך להיות מנהל משמרת בחנות בר קפה שהוא עבד בה, היזם שלנו היה אחראי על שני טבחים, שני ברמנים, שני עובדי ניקיון ושלושה מלצרים ומארחת, כלומר היזם ניהל לפחות אחד עשרה עובדים, הוא היה אחראי על פתיחת העסק, הפעלת הכספות לשמירת הכסף, סידור עבודה של עובדים, חלוקת עבודה, הגדרות תפקידים לעובדים, הדרכות לכל עובד על איזה פעולה לבצע ומה לא לבצע, אחראי על כספים, מטבח, הגשה, דלפקים, איכות של עבודת המטבח, סדר וניקיון, בקרה על הבר, בדיקה שכל עובד ביצע את המוטל עליו, שחרור להפסקות, וכמובן מתן שירות ללקוחות וגם על תלונות לקוחות שדרשו התנהלות מדויקת שתשמור את הלקוחות לאורך טווח ארוך, בהמשך היזם שלנו עבר לנהל מנהל של מסעדה בשרית כשרה במשך ארבע שנים, היזם  ניהל שישה עובדים, הניהול כלל את כל המסעדה, המוצרים של במסעדה: פלאפל בשר, חומוס בשר, קבב כבשים, שווארמה טבעונית, שווארמה כבש, סטק אנטרקוט, מרקים מסוגים שונים, אורז, הכנת מנות ראשונות, צ’יפס, צ’יפס בטטה, פוטטוס, מכירת אלכוהול מסוגים שונים, בירה מהחבית. היזם  החל את עבודתו במקום מושכר והיה אחראי על רכישת כל הציוד, קליטת עובדים, היזם הקים את המקום, ביצע את השיפוץ, וקבע את התנועה של הייצור בתוך של המסעדה, הגדיר את הציוד והמקפיאים הנדרשים לאופי הפעילות, הגדרת שולחנות, הגדרת כוח אדם, הגדרות לימוד של מנהלים שילמדו את העובדים, ניהול של אחראי משמרת, גיוס עובדים, קביעת תהליך, קביעת תפקידים לכל עובד, איך לקבל את הלקוח, איך לטפל הלקוח. היזם  עבד במקום במשך שש עשרה שעות ביממה.

     

    יכולות מיוחדות ומקצועיות

    היזם הוא בעל מקצוע עם ניסיון בתחום הבשר, מדובר במוצר שחשובה בו ההיגיינה, יודע איך לקבל את הבשר, מכיר את הטמפרטורות שכל סוג בשר צריך, יודע לקבוע אם בשר איכותי או לא איכותי, כל סוג בשר יש לו סוג טיפול שונה לפני בישולו או צלייתו, יודע לבצע קליית הבשר ועישון הבשר והכל אחרי שעבר עשרות השתלמויות ששיטת הבישול /   צלייה. היזם הוא אדם שאוהב לתת תמורה לאנשים, נאמן למסגרות, משקיע בכל דבר במקסימום, היזם  הוא אדם מתמיד בכל דבר שהוא עושה, היזם  הוא אדם אחראי מאוד, כל פעולה שהיזם  עושה הוא בשיטה שלו, בדרך שלו, יודע לנהל צוות, יודע להוציא מהעובד את המקסימום, יודע לטפל בלקוחות, יודע לתת שירות ולהיות גמיש עם הלקוח, היזם  יודע להתאים את המצב לאופי הפעילות, יודע להשתנות ולשנות על מנת שכל דבר שהוא עושה יעבוד בצורה טובה ונכונה.

     

    הרעיון העסקי

    היזם מעוניין לפתוח חנות שווארמה ברחוב הראשי של העיר, מדובר בחנות  שתמכור את השווארמה הכי אוטנטית עם הטעם של פעם, הסלטים הם מיוחדים בניקיון, סדר, סגנון אירופאי, נראות מאוד מסודרת, מאוד אלגנטית, לא שווארמה של רחוב, מגוון סלטים ותוספות של בצל מקורמל, לחמים מיוחדים, ריבת בצל, היזם  מאמין שהלקוח אוכל בעיניים, וכאשר הוא רואה מוצר מושך ונקי וזה עושה חשק לקנות, והרעיון הוא למכור במחירים לכל אדם, המוצר יהיה עם אריזות מיוחדות שימתגו את המקום ולא בכדי השם שהוא בחר הוא שם של מקום.

     

    תיאור השוק ומיקום העסק

    המיקום של החנות הוא על רחוב שהוא הכי מפורסם בעיר, זהו רחוב עם עסקים רבים טובים, רחוב מסחרי שידוע הן במוצרים הטובים שהוא נותן ללקוחות, והן במחירים התחרותיים, ניתן למצוא הרחוב הזה כל מה שאדם צריך לביתו ולעצמו, הרחוב נושק לרחוב מרכזי אחר, זהו רחוב חד סטרי שמאפשר תנועה בין מספר ערים גדולות, וכל מי שעובר ברחוב הזה רואה את החנות, כמו כן בצמוד לחנות השווארמה החדשה של היזם  יש חנות ירקות ופירות שמושכת אליה הרבה לקוחות, שתי מאפיות שמספקות מוצרים טריים וחמים וטובים שהם משתלבים היטב עם חנות השווארמה, מוקדי משיכה נוספים הם שני סופרמרקטים גדולים שנמצאים בקרבת מקום, אטליזים לבשר ועוף טריים, חנויות סטוק שמושכות קהל רחב, הרחוב הומה בכל שעה משעות היממה, היזם ספר את מספר העוברים ושבים ברחוב בכל שעה ומצא שלפחות שש מאות איש עוברים מול החנות בכל שעה. זה מספר מאוד גבוה של אנשים שמבטיח לקוחות רבים שמעוניינים לחאטוף אוכל על הדרך ולהמשיך לעיסוקים שלהם מאחר ואין להם זמן או רצון להתעסק בהכנת אוכל מהיר, כמו כן זהו אזור מגורים גדול, בקרבת החנות יש שני מגדלי מגורים גדולים, ואין שם אפשרות לאכול משהו בשרי במקום אחר. ומאחר ומדובר במאכל של לקחת “על הדרך” זה מוצר מושלם ומהיר 

     

    היתרון היחסי

    היתרון הגדול של העסק הוא המיקום של החנות, מוצר נקי, מקום קטן מאוד שיוצר עלויות שכירות נמוכות יחסית לאזור מרכזי שמקטין את ההוצאות החודשיות של העסק שהוא הדבר הכי חשוב,  וכך כאשר יוצרים מכירות עם מוצר מנצח טעים אזי במקום כזה ניתן לעשות מספרים גדולים של מכירות, ולהבטיח שיפתח כאן עסק טוב ומצליח, בנוסף היזם מביא את הייחודיות והמקצועיות שלו שהיא הגבוהה ביותר, שבעלי עסקים בתחו םמחזרים אחריו משום שהם יודעים שהניהול שלו גורם לעסק להצליח, וכך היזם שלנו יעשה לביתו במקום לעשות לביתם של אנשים אחרים, ולכן הניסיון שלו ייתן למקום נראות אירופאית, שירות אירופאי, טעם וניקיון ומחיר סביר שהוא לא הגורם המרכזי לאור כל הסיבות שהצגנו

     

    מטרת הלוואה בערבות מדינה לפתיחת עסק חדש –  150 אלף שקלים

    בקשת הלוואות בערבות מדינה הן למטרות של שיפוץ הנכס המושכר המתוכנן, רכישת שולחנות, תליית שלט גדול שהעוברים והשבים יבינו וידעו שי פה חנות שווארמה איכותית מושקעת וממותגת , דלפק מכירה, ציוד נדרש כגון מקפיאים, מקררים, שולחן עבודה, כיור כפול לכשרות, מדפים ועוד.

     

    ההכנסות החודשיות – בשנה הראשונה לפעילות -82 אלף ₪ בחודש

    מינימום מכירה יומית של מנות שווארמה 90 מנות ביום

    26 ימי עבודה בחודש

    מינימום מכירות חודשיות 82 אלף שקלים

    ————

    מחיר מנה שווארמה וסלטים – 44 שקלים כולל מע”מ – 38 ₪ פלוס מע”מ

    עלות מנה שווארמה – 17 שח כולל מע”מ

    רווח גולמי – 27 שקלים

    אחוז רווח גולמי – 61 אחוז

     

    השקעה בעסק

    עד היום היזם  השקיע 10 אלף שקלים בחשבוניות שאנחנו מציגים, ובנוסף יש לו 50 אלף שקלים נוספים מהמשפחה לצורך פתיחת העסק

     

    הגבלות

    תביעות משפטיות, התראות, הגבלות, עיקולים, נגד העסק או בעליו לא

     

    הוצאות הנהלה וכלליות

    מהות הוצאה סכום חודשי בש”ח
    שכר עבודה לאנשי ההנהלה 0
    שכר דירה וארנונה 4000+800
    תקשורת וסלולר 400
    הנהלת חשבונות 500
    ביטוח 350
    חשמל, מים 500+2500
    רו”ח, ייעוץ מקצועי אחר 0
    רכב, ליסינג, דלק וטיפולים 0
    משרדיות ואחרות
    עובד  5800

    הוצאות נוספות

    הוצאות מכירה ושיווק אין
    הוצאות עובדים לאחר קבלת ההלוואה אין תוספת

    סה”כ הוצאות הנהלה וכלליות בחודש

    סה”כ הוצאות 14,900 שקלים בחודש

    תחזיות פיננסיות

    דו”ח רווח והפסד מינימלי לשלושת  השנים הקרובות

    סעיף 2021 2022 2023
    מכירות 968000 1064000 1171000
    הוצאות עלות המכירות 378000 543000 456000
    רווח גולמי 590500 649000 714000
    הוצאות הנהלה וכלליות, ופרסום 192000 201000 211000
    רווח תפעולי 398500 448000 5030000
    הוצאות מימון 8000 8000 8000
    רווח לפני מס 390500 440000 495000
    רווח נקי 312400 352000 395000
    אחוז רווח גולמי 61 % 61% 61%
    אחוז רווח תפעולי 41% 42% 42%
    אחוז רווח נקי 32% 33% 33%

    הצהרות בעלים לבקשת הלוואות בערבות מדינה

    הנני מצהיר כי הנתונים שנמסרו בשאלון זה הינם המדויקים ביותר שבאפשרותי למסור, וכי ידוע לי כי הסתרה מהותית של מידע עלולה להביא לפסילת בקשת הלוואה לעסק לאלתר. הנני מתחייב לא לשנות את הרכב וסכום הלוואות הבעלים לחברה ממועד הגשת הבקשה להלוואה בערבות מדינה, ועד לקבלת תשובה סופית (דחייה/ אישור ועדת אשראי).

    שם הבעלים תאריך חתימה
    היזם    xx-xx-xx היזם