הלוואות בערבות מדינה לפתיחת חומוסייה חדשה ☝️ הכי מקצוענים סל יועצים

יזם בעל ניסיון בניהול מטבחים וחומוסיות החליט לפתוח חומוסייה חדשה, ליזם יש את הידע והניסיון שהוא זקוק לקבל הלוואות בערבות מדינה לפתיחת חומוסייה ✔️ הלוואות בערבות מדינה על בסיס הצלחה ☝️ ✔️צלצלו לזכאות!

מי זכאי לקבל הלוואות בערבות מדינה?

    להשארת פנייה זריזה

    קורות חיים והפעילות העסקית:

    קורות חיים

    היזם עבר הכשרה של שף וגם היה נאמן בטיחות של חומוסיות, בעל שנים רבות וארוכות עם ניסיון של שף וניהול מטבחים, בעל ידע טכני וניסיון כבעל ניסיון של תיקון ציוד, היזם נתן  קולינרי ותפעולי לרשתות ויבואנים של מזון דגים ועוף וגם חומוסיות, הייעוץ של היזם ניתן לצורך בניית תפריטים, תמחור של מנות חומוסיות שמוגשות, הכשרת עובדים, ליווי שוטף וייעוץ תפעולי להוזלת עלויות כוח אדם, בנוסך היזם ניהל אירועים, ניהל עובדים רבות ניהל משמרות כל תפקיד שלו כלל ניהול כל סניף מא-ת, קבלת הזמנות, ניהול משמרות, קופה, הפקדות וכלל הפעילות, היזם היה שף תפעולי של רשת בתי קפה גדולה, שף של כל הרשת, ניהול של מטבחים ברשת, עם עשרות טבחים שמפוזרים בסניפים רבים, היה אחראי על בניית תפריטים, בדיקות איכות ותהליכי התייעלות. בהמשך דרכו היזם עבד כשף במסעדה, היה אחראי על בניית תפריט, ניהול שוטף של המטבח, ניהול טבחים רבים במספר משמרות , היזם  הוא בעל מקצוע מהשורה הראשונה, ניהל את מיטב במסעדות, יצירתי, בעל יכולת לתת מנות ברמה הגבוהה ביותר, בעל יכולת ניהול מטבחים ברמה הגבוהה ביותר, בעל יכולת לשקם מטבחים גרועים ולהפוך אותם למטבחים הטובים ביותר וגם חומוסיות, רמה קולינרית מקסימלית של מזון שמוגש ללקוחות, והלקוחות מדברים ברגליים. ניסיון נוסף שהיזם רכש במהלך השנים היה ביצוע פרויקטים בענף המסעדנות, בעלי עסקים פונים שהיזם  ישפר את רמת השירות, זרימת התהליך, הכשרת מנהלים, הורדת עלויות, פירוק של הזמנות במסעדה וכיצד לנהל את המקום , שדרוג של בתי קפה, הבאת ספקים מתאימים וזולים, ניהול מדויק של ניהול חומרי הגלם ועוד פרויקטים רבים בתחום שיפור מסעדות, בהמשך דרכו היזם ניהול מסעדה ומחלקת אירועים בתפקידו הוא היה מגייס ומכשיר את צוות העובדים, אחראי על ניהול מטבח, משרות, הזמנות, הזמנות ספקים, ניהול חומרי גלם ותפעול שוטף, מדובר על ניהול של מסעדות שמנהלות מחזורים של מספר מיליוני שקלים בחודש. עם צוותים גדולים של עובדים בכל תפקיד אפשרי, היזם  הוא איש שירות ברמה גבוהה, יודע לארח, הלקוח אצלו תמיד צודק, אין לקוח שהוא לא צודק, מזדהה עם הלקוח , מתוך רצון לתת שירות. היזם הוא איש עבודה עם חיוך ואהבה. היזם  מעוניין לפתוח חומוסייה, לא צריך את החומוס הכי טעים בעולם בכדי להצליח. השירות יכול להיות הכי מטוב בעולם והלקוח יהיה מרוצה עד שמיים. חומוסיות זה שואו.

    רעיון עסקי:

    היזם  מעוניין לפתוח חומוסייה על סמך ניסיונם בניהול חומוסיות, מנות פתיחה לצד החומוס, כגון: פול, שקשוקה, פלאפל, כרובית מטוגנת, שתייה קלה, סלט, חמוצים ביתיים. החומוסייה  תיתן ללקוח חוויה, הלקוח היא במרכז. מקבל תשומת לב, תמיד לקבל את הלקוח בצורה יפה, היחס אל הלקוח מחזיר את הלקוח פעמים נוספות, מדובר באוכל ברמה הגבוהה, מזון מדויק, ניהול מדויק, נקי, מסודר,  סינר על הצוואר, שטיפת ידיים שכולם רואים, רמה גבוהה, הניסיון של היזם  מביא אותו להקפדה, היזם יודע לקנות את המוצרים במחירים הטובים ביותר, יודעים לנהל את החומר שלא ילך לאיבוד, פתיחת חומוסייה הכול על סמך ניסיונו העשיר, כל המזון יתומחר שרמה המדויקת ביותר, ההזמנות יהיו מדויקות, לא יהיה הזמנת מזון מיותר.   החומוסייה תופעל על ידי היזם, ללא עובדים נוספים ומיותרים, התפעול יהיה הכי זול שאפשר, והיזם  יודעים להגדיל מכירות של חומוסיות ולהביא את הלקוחות בחזרה מתוך רצון ליהנות פעם נוספת. ההרגשה של בית תחזיר את הלקוחות. זה מה שמנצח, מעבר לאיכות המנה. לא השם של השף הוא זה שמנצח. מה שמנצח זה היחס האישי לכל לקוח. הלקוח הוא המלך. הניסיון והמקצועיות שהיזם  מביא לחומוסיה היא  הדרכות על איכות השירות, מה לעשות. מה לא לעשות. רמת אסתטיקה וניקיון. רואה כל דבר שאינו פועל נכון , סיסטמתיות של חומוסייה , כל יום המלח מלא, כל יום העסק נראה כמו יום הפתיחה. הטעם השירות והכל חייב להיות מדויק. כל מי שבא במגע עם היזם  לחץ לו את היד על המקצועיות, והניסיון, מדובר ביכולת עבודה קשה וסיזיפית על מנת להגיע לרמה המושלמת ביותר של חומוסייה .

    תיאור השוק שבו פועל העסק:

    הסביבה העסקית של חומוסייה היא אזור הומה אדם, קהל מגוון של תיירים, אנשים, משפחות, שיחות עם אנשים בסביבה כולם מחכים שתיפתח במקום חומוסייה, ביום שישי יש תנועה גדולה של אנשים, במקום יש מסעדות, בתי ספר, קומפלקס של אנשים, תנועה גדולה ברחוב. זהו  אזור חי ומתפתח. יש במקום חנויות בגדים, גלידריה.

    היתרון היחסי:

    היתרון היחסי של החומוסייה הוא במקצועיות, בשירות ללקוח, חומוס שבא מידע של שנים רבות במטבח, יכולת רכישה של חומרי גלם במחירים הנכונים ביותר. יכולת הזמנה מדויקת של חומרי גלם.  מיקום שהוא בלב מקום שוקק, והקהל צמא לחומוס טוב. חומוסייה טובה.

    עסקים מתחרים לעסק:

    חומוס הוא מוצר שכולם רוצים, ותמיד יש חומוסיות בכל מקום, אבל חומוסייה טובה היא בהבדל של שירות מעולה, מקצועיות, וכאשר מדובר באיש מקצוע מהשורה הראשונה, השמיים הם הגבול ליזם. מקום נקי. כולם יחזרו לאכול כי יש חוויה. חווית שירות ואירוח. היזם זקוק לקבל הלוואות בערבות מדינה לצורך פתיחת חומוסייה חדשה

    מטרת הלוואות בערבות מדינה ומקורות המימון: 200 אלף ₪

    תוכנית ההשקעה לאחר קבלת הלוואות בערבות מדינה : שיפוץ – 100 אלף ₪ ציוד – 120 אלף ₪ מלאי – 30 אלף ₪ הון חוזר לתפעול ראשוני – 30 אלף ₪

    ההכנסות בשנה הקרובה כתוצאה מקבלת הלוואות בערבות מדינה:

    מנת חומוס  – עם גרגרים ולימונדה טבעית, שתי פיתות, מלפפון חמוץ סחוג חריף – מחיר ללקוח = 27 ₪ פלוס מע”מ עלות מנה – 6.5 ₪ פלוס מע”מ רווח גולמי = 21.5 ₪ פלוס מע”מ אחוז רווח גולמי = 79 אחוז

    מכירות שבועיות של החומוסייה לאחר קבלת הלוואות בערבות מדינה

    ימים א-ה יימכרו במינימום 100 מנות ביום = 2700 שח ביום* 5=   13,500  ₪ בשבוע ימים ו-ש יימכרו 300 מנות במינימום ביום = 8100  ביום = 16,200 ₪ בשבוע סה”כ 118,000 ₪ בחודש הושקעו בעסק עד היום 20  אלף ₪

    הוצאות הנהלה וכלליות של בחומוסייה לאחר קבלת הלוואות בערבות מדינה :

    מהות הוצאה סכום חודשי בש”ח
    שכר עבודה לאנשי הנהלה 0
    שכר דירה וארנונה 13,500
    טלפון וסלולר 200
    הנהלת חשבונות 600
    ביטוח 400
    חשמל ומים 10,000+600
    רו”ח, ייעוץ מקצועי ואחר 0
    רכב, ליסינג, דלק וטיפולים 0
    משרדיות, קופות ושונות 400
    אחר
    סה”כ
    סה”כ הוצאות הנהלה וכלליות בחודש : 26 אלף ₪

    תחזיות פיננסיות לאחר קבלת הלוואות בערבות מדינה

    דוח רווח והפסד מינימלי לשלושת השנים הקרובות לאחר קבלת הלוואה לעסק 
    שם הסעיף / שנים שנה ראשונה שנה שנייה שנה שלישית
    מכירות בש”ח באלפי שקלים 1,180 1,416 1585
    הוצאות עלות המכירות 248 298 333
    רווח גולמי 932 1118 1252
    הוצאות הנהלה וכלליות ופרסום 259 273 288
    רווח תפעולי 673 845 964
    הוצאות מימון 12 15 15
    רווח לפני מס 661 830 949
    רווח נקי 528 664 759
    אחוז רווח גולמי 79 אחוז 79 אחוז 79 אחוז
    אחוז רווח תפעולי 57 אחוז 59 אחוז 60 אחוז
    אחוז רווח נקי 45 אחוז 47 אחוז 48 אחוז

    הצהרות בעלים לבקשת הלוואות בערבות מדינה

    הנני מצהיר כי הנתונים שנמסרו בשאלון זה הינם המדויקים ביותר שבאפשרותי למסור, וכי ידוע לי כי הסתרה מהותית של מידע עלולה להביא לפסילת בקשת הלוואה לעסק לאלתר. הנני מתחייב לא לשנות את הרכב וסכום הלוואות הבעלים לחברה ממועד הגשת הבקשה להלוואה בערבות מדינה, ועד לקבלת תשובה סופית (דחייה/ אישור ועדת אשראי).
    שם הבעלים תאריך חתימה
    היזם    xx-xx-xx היזם